Projecten sponsoren

Hellabeem heeft het hele jaar door verschillende (gelabelde) projecten waar flinke sponsorbedragen voor nodig zijn. Dit zijn ontwikkelprojecten die buiten de exploitatie vallen.

Zo hebben wij in Sri Lanka met giften van sponsors diverse projecten gerealiseerd. In de jaarverslagen vindt u een overzicht van alle gelabelde sponsorprojecten die zijn gerealiseerd of gestart.
In ons Annual Activity Report 2017 ziet u alle activiteiten en projecten van afgelopen jaar terug.

Hieronder  ziet u de  projecten waar we op dit moment sponsors voor zoeken. Helpt u ons?

Huidige projecten

PROJECT ZONNEPANELEN

Zonnepanelen op school dak – fase 3

We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn daarom in 2014 het 1e zonnepanelen project gestart. Dit project was zo succesvol dat we hiermee door willen gaan. We hebben 60% op onze energierekening bespaard en dat is geweldig. Elektra is erg duur, daarom willen wij graag een 3e zonnepanelen project starten. Op die manier kunnen we tot een maximale reductie van de energiekosten komen. Het zou fantastisch zijn als we kunnen bijdragen aan een schoner milieu én het geld dat we hiermee besparen aan de ontwikkeling van onze jongens kunnen besteden.

PROJECT KLASLOKALEN OPKNAPPEN

De klaslokalen moeten worden geschilderd en de kasten gerepareerd en hersteld. Door de termieten worden de laadjes en kasten opgegeten en wij willen het wat duurzamer maken.

Twee lokalen zijn inmiddels gedaan.

Geschatte kosten: € 5.000

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helène Heijen per e-mail.